Babbel

Het leven met kinderen lijkt soms op een treinrit waarbij je maar raast en niet lijkt te kunnen stoppen. Het is een dolle rit met geweldige momenten, maar ook momenten waarop je soms met de handen in het haar zit.

Je hebt wel een vaag idee van meer rust of het op een andere manier aanpakken. Misschien volg je zelfs wel wat blogs of heb je thuis boeken liggen over een ander soort aanpak, maar heb je geen tijd om die te lezen.

Je wilt het beste voor je kind en voor jezelf. Minder strijd en meer verbinding lijken je heerlijk, maar het ook echt in de praktijk brengen is moeilijk.

Laat mij je helpen om het ouderschap met meer gemak te ervaren.

Babbel

Tijdens ons telefoongesprek spenderen we een uur aan babbelen over wat jij maar wilt. Dat kan één van de volgende onderwerpen zijn:

  • zachtaardig opvoeden, discipline zonder straffen en belonen
  • routines installeren die passen je gezin
  • zorgen voor een voorbereide omgeving die je kind uitdaagt zodat het zelfstandiger kan zijn
  • tips rond spelen zodat jij het niet hoeft te entertainen
  • iets anders dat te maken heeft met het creëren van een mooie kindertijd voor jouw oogappels

Tijdens ons gesprek vind je in mij een luisterend oor, een kritische geest die je situatie vanuit een ander standpunt bekijkt en iemand die je helpt om alles duidelijk in beeld te krijgen. Wat je van mij niet krijgt, zijn pasklare antwoorden en strikte orders die je kan opvolgen. Ik kan jou niet vertellen hoe jij je kind moet opvoeden. Jij kent je kinderen en je gezin het beste dus ga ik er vanuit dat jij zelf het best kan inschatten wat er wel of niet kan werken.

Een week na onze babbel krijg je van mij een e-mail om te kijken hoe het gaat en of je nog extra hulp nodig hebt.

Maak een afspraak

Om een afspraak te maken, klik je hieronder op de gewenste dag en volg je daarna de instructies. Je krijgt een korte vragenlijst om in te vullen zodat ik me kan voorbereiden op ons gesprek.

Een babbel kost €60. Je kan betalen via Paypal.

Het is altijd handig als je eventuele partner ook kan deelnemen aan het gesprek. Indien gewenst is het ook mogelijk om een babbel te hebben met grootouders, onthaalmoeders of babysitters die ook regelmatig voor je kind(eren) zorgen.

Als je geen enkel moment kan vinden dat voor je past, laat het me dan weten via baumers.stephanie[at]gmail.com en dan proberen we daar een mouw aan te passen.

Twijfel je of het wel iets voor jou is? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen zodat we even kennis kunnen maken.


Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven