Brieven aan ouders

Brieven aan ouders

Deze week stuurde ik zelfgemaakte kaartjes van ons Juliet aan haar papa, grootouders, meter en peter. Drie van de vijf kaartjes verstuurden we lekker ouderwets met de post. Ik bedacht me hoe leuk het krijgen van een brief eigenlijk wel is. Daarom lanceer ik in deze week van Valentijn een project.

Wat is de bedoeling? Onderling en anoniem brieven uitwisselen over het ouderschap. De vreugde ervan, maar ook de zorgen. De toffe, maar ook de minder toffe aspecten. Je leven voor een klein stukje delen, zonder dat er iemand oordeelt. Met het project wil ik ouders hun verhaal laten vertellen aan elkaar, maar op een anonieme en veilige manier.

In deze tijd van privacy en GDPR ga ik de boel wel online houden omdat ik anders adressen moet doorgeven. Hoe kan je dan meedoen? Je schrijft jouw brief in een Word-bestand en mailt het naar mij [baumers.stephanie at gmail.com]. Ik stuur jouw brief door naar een andere ouder die ook deelneemt. Even voor alle duidelijkheid: ik open geen documenten en lees de brieven zelf dus niet. De ontvanger weet ook niet van wie de brief komt.