Ontmoet de ouder: Nele Flamang

Ontmoet de ouder: Nele Flamang

Tijdens deze podcast wil ik met jullie interviews delen met ouders over het ouderschap, ideeën en opvattingen die ze hebben, hun dagelijks ritme en nog veel meer. Deze keer maken we kennis met Nele Flamang.

Nele is mama van Lotte en zwanger van haar tweede kindje. Ze is logopediste en aware parenting instructor. We hebben het over vertrouwen hebben in jezelf en in anderen, over botsen op de maatschappij, over verbindend spelen en je krijgt ook tips mee over het voorbereiden van een kindje op een broer of zus.

Bedankt, Nele! Je vindt haar op Facebook en Instagram. De link naar Radio Mama, de boeken van Aletha Solter en de website van Marion Rose vind je hieronder.

Radio Mama
Baby’s weten wat ze willen – Aletha Solter
De taal van huilen – Aletha Solter
Het ongedwongen kind – Aletha Solter
Attachment play – Aletha Solter
Raising Drug-free kids – Aletha Solter
Marion Rose

Deze post bevat partnerlinks die jou niks kosten.