Bedankt!

Bedankt!

Bijna een nieuw jaar, iets wat ik wel leuk vind. Ik hou van het idee dat het weer nieuwe kansen biedt en zoals een onbeschreven blad is. Ik ben wel van het type dat goede voornemens maakt, maar ik doe dat niet alleen op 1 januari, maar zo goed als elke maand.

2019 was een jaar vol ups en downs met in onze familie zowel heel slecht als heel goed nieuws. Dat die twee soms botsen, maakte en maakt het er zeker niet gemakkelijker op. Ik hoop op een mild jaar op dat vlak (en andere vlakken uiteraard ook).

De downs zorgen er wel nog eens extra voor dat ik enorm dankbaar ben voor mijn twee heerlijke dochters. Ons Juliet werd dit jaar twee en is enorm hard gegroeid (vooral figuurlijk) wat echt zalig is om te zien. Ik kus mijn twee pollekes omdat ik zoveel tijd met haar kan doorbrengen en haar leven van dichtbij kan meemaken. Haar bezig zien met haar kleine zus is iets wat me ook dagelijks vertederd. Ook mijn zwangerschap, bevalling en het feit dat we een gezond kind hebben zijn dingen waar ik ongelooflijk dankbaar voor ben. Ik kijk uit naar een jaar met onze twee kapoenen en de avonturen die we samen gaan beleven.

Ik wil ook jullie bedanken. De afgelopen maanden heb ik online wat gelijkgestemden gevonden wat enorm fijn is. Het zorgt er enerzijds voor dat ik me wat minder “vreemd” voel soms en anderzijds is het gewoon leuk om te weten dat ik niet alleen voor mezelf schrijf. Ik wens jullie een enorm fijn jaar toe!

x Stephanie

P.S.: Hieronder vinden jullie de negen populairste posts van het afgelopen jaar. Veel leesplezier!