Ontmoet de ouder: Nicky Vink

Ontmoet de ouder: Nicky Vink

Tijdens deze podcast wil ik met jullie interviews delen met ouders over het ouderschap, ideeën en opvattingen die ze hebben, hun dagelijks ritme en nog veel meer. Deze keer maken we kennis met Nicky Vink, van het Instagramaccount Montessori thuis.

Nicky is mama van zeven kinderen, waarvan de jongste vijf maanden is. Ze is het eerste, en voorlopig enige, Nederlandse account dat ik ken dat ook over Montessori thuis gaat. Buiten dat van mezelf natuurlijk. 😉 Daarnaast laat ze ons ook meekijken in het proces van gebarentaal bij baby’s en zindelijkheid bij baby’s. Allemaal dingen waar we het in deze podcast over hebben.

Bedankt Nicky! Je kan haar volgen op Instagram. Andere links die genoemd werden in de podcast vind je hier:

Babygebaren, kindergebaren, iedereen kan gebaren – Lissa Zeviar
(online) cursus bij Zeg het met je handjes
Nina Mouton