Inschrijven voor “Jouw familieritme”

Inschrijven voor “Jouw familieritme”

Joehoe! Je kan je vanaf nu inschrijven voor de online cursus “Jouw familieritme”.

Waarom heb ik deze cursus gemaakt? Ik denk dat we allemaal wel eens het gevoel hebben dat er van alles gebeurt in ons leven en dat we er weinig grip op hebben. Onze agenda zit soms heel vol en niet altijd met de dingen die we willen. Daarnaast functioneer ik zelf beter als ik een beetje weet hoe een dag of een week eruit ziet. Het gaat zelfs nog gemakkelijker als ik daarin een soort patroon herken. Voor veel kinderen en volwassenen is dat net hetzelfde.

Een familieritme heeft heel wat voordelen: meer voorspelbaarheid en dus minder stress of onzekerheid, het creëren van verbondenheid binnen je gezin door aandacht te besteden aan kleine rituelen die betekenis hebben voor jullie, je kinderen mooie herinneringen meegeven aan hun kindertijd, eenvoudiger en simpeler leven met een focus op belangrijke zaken …

Klinkt goed? Klik dan hier om de praktische details te leren kennen en je in te schrijven.