Cadeautjes 1e verjaardag – jonge peuter week 2

Cadeautjes 1e verjaardag – jonge peuter week 2

Ik heb er de gewoonte van gemaakt om voor verjaardagen lijstjes op te stellen met ideetjes voor familie die graag iets willen geven. Op die vermijd ik dat we speelgoed dubbel hebben en dat we dingen krijgen die minder passen bij ons gezin. Aanvankelijk vond ik het lastig om een lijstje te maken voor de eerste verjaardag van ons Louise. We hebben al wel wat omdat ze ons tweede kindje is natuurlijk. Uiteindelijk bleek het toch iets gemakkelijker te gaan dan ik eerst dacht.

Vandaag deel ik met jullie wat ze precies kreeg voor haar 1e verjaardag. Dit kreeg ze dus niet allemaal van ons, maar ook van familie en vrienden. Het speelgoed is ook niet allemaal om onmiddellijk te gebruiken. Wij geven sowieso maar een beperkt aanbod aan speelgoed en bergen de rest op, maar omdat haar verjaardag en de feestdagen niet zo ver uit elkaar liggen, overbruggen we bijna een heel jaar met cadeautjes. Ik zet dus ook dingen op het lijstje die voor nu misschien nog te moeilijk zijn, maar binnen een halfjaar of later wel gebruikt kunnen worden.

Voorlopig zijn enkel het patronenboek, het hamerspel, de diertjes, de munten en ringen en de geluidenmemory beschikbaar. De rest zit nog in de kast voor een later moment.

Voor wie nog meer inspiratie zoekt: volgende dingen stonden ook op het lijstje, maar werden niet gekocht.

Zoals jullie zien, probeer ik onze collectie van Grimm’s verder uit te breiden met verjaardagen of feestdagen. Ik vind dat prachtig, maar prijzig speelgoed en ben dus niet snel geneigd om dat gewoon tussendoor te kopen. En tweedehands is dat echt moeilijk te vinden dus op deze manier probeer ik het financiële leed wat te delen. 😉

De links die jullie hier zien, zijn naar de webshops die ik doorgaf aan onze vrienden en familie. Enkel de links naar Bol, zijn partnerlinks. Ik krijg een kleine commissie wanneer jij iets aankoopt via de link (zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn voor jou).