Stephanie Baumers

Abonnement “light” – Groetjes uit

Onze wereld kent zoveel leuke culturen en het lijkt me leuk om die samen met de kinderen te ontdekken. Daarom riep ik deze bundel in het leven. 

Wat houdt zo’n bundel in? Elke maand start met een brief van Juul en Lou die de groetjes doen vanuit een bepaald land. Welk land wordt er niet onmiddellijk bij verteld, maar in de brief staan aanwijzingen zodat je zelf op zoek kan gaan. De rest van de bundel bevat een kleurplaat van de vlag, wat achtergrond over dat land, een recept, een knutselactiviteit, een kinderliedje, wat basic woordjes in de landstaal … 

Juul en Lou komen trouwens niet herkenbaar in beeld (niet als foto en niet als tekening) én zijn namen die zowel voor jongens als meisjes kunnen dus ik laat aan de fantasie van jouw kind over hoe die er dan uitzien.  

Is dit iets voor jou?
  • Ja, als je op zoek bent naar activiteiten om met je kind rond een bepaald land te werken.
  • Ja, als je huisonderwijs geeft en niet altijd zelf wilt zoeken naar activiteiten (en de bijbehorende doelen).
  • Ja, als je geen huisonderwijs geeft, maar je wel graag leuke dingen doet met je kind.
  • Ja, als je een (zorg)leerkracht bent en op zoek bent naar activiteiten die je met een groepje of klas kan doen rond een bepaald land.
  • Ja, als je de bundels graag elke maand automatisch in je mailbox krijgt. 
Praktisch

Dit abonnement kost €5 per maand.

Elke maand krijg je automatisch de bundel in je mailbox. Het gebeurt regelmatig dat ik nadien nog een leuke ingeving krijg die niet in de bundel staat. Ook dat stuur ik je met veel liefde en plezier als aanvulling door. 

Je kan enkel inschrijven voor een nieuw abonnement tussen de 15e en de 22e van de maand. Als je je inschrijft voor een abonnement, gaat er vanaf dan maandelijks €5 automatisch van je rekening. Opzeggen kan elke maand.  

Wil je liever een losse bundel? Die kan je hier aanschaffen.

Nog vragen? Aarzel niet om me te mailen: baumers.stephanie@gmail.com