Stephanie Baumers

#brievenvanouders

Vorig jaar probeerde ik dit al eens, maar de eerlijk gebied me te zeggen dat het toen geen succes was. Ik vind het nog altijd een tof idee dus probeer ik het dit jaar gewoon opnieuw. De aanhouder wint he!

Iedere (wens)ouder heeft zijn eigen verhaal. Soms is dat heel positief, soms heel negatief of soms iets daartussen. Ik geloof dat ieder verhaal kan bijdragen aan het verhaal van iemand anders én dat het deugd kan doen om dat van jou te delen. Daarom wil ik dit project nog eens opnieuw organiseren: om anoniem je eigen ervaringen, je eigen verhaal te delen. Een project om ouders in alle soorten en maten een stem te geven.

Hoe pakken we dat praktisch aan?
Iedereen kan deelnemen: mama’s, papa’s, zwangere vrouwen of toekomstige vaders, ouders met een sterrenkindje, ouders die nog niet het geluk hebben ouder te kunnen zijn, ouders die een kindje geadopteerd hebben, pleegouders, ouders van baby’s of van volwassenen kinderen…

Enfin, ge kunt het zo gek niet bedenken of je bent welkom. Je pent jouw verhaal neer en stuurt het ten laatste 23 februari naar mij door: baumers.stephanie[at]gmail.com. Liefst in pdf, maar anders maak ik dat er wel van. Het e-mailadres waarmee jij mailt, gebruik ik om je de brief van iemand anders te bezorgen. Als je zelf je naam niet onder de brief zet, komt niemand dus te weten van wie die is. Ik lees zelf ook geen brieven.

In de week van 24 februari krijg je dan via mail een brief van een andere ouder aan.

Start zou ik zo zeggen!