Momenteel staan er drie online cursussen op de planning voor 2020. Daarnaast kan je ook lid worden van mijn besloten Facebookgroep.

Online cursussen

Montessori thuis is bedoeld om je kinderen zo te ondersteunen dat ze veel meer autonomie krijgen. Je krijg wat theorie en inzichten, maar ook praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Deze cursus is perfect voor iedereen die zijn kinderen graag zelfstandig, kritisch en nieuwsgierig ziet. Meer informatie vind je hier.

Bewust ouderschap is een cursus met veel inhoud: verbinding creëren met je kind(eren), alle emoties toelaten en ermee leren omgaan, minder strijd voeren … zijn allemaal dingen die aan bod komen. Het is een uitgebreide cursus met inzichten vanuit verschillende theorieën of ouderschapsmodellen. Meer informatie vind je hier.

Wat met schermtijd? We horen altijd maar dat kinderen te veel tijd doorbrengen voor een scherm. Tijdens deze cursus proberen we voor jou duidelijk te krijgen wat jouw visie erop is en hoe je dit kan toepassen binnen jouw gezin. En ja, het gaat hier ook over jouw schermtijd. Meer informatie vind je hier.

Facebookgroep

Een mooie [kinder]tijd is een groep die ik gestart ben om met andere ouders te kunnen praten over het opvoeden van onze kinderen. Dit is voor jou als je geïnteresseerd bent in zachtaardig opvoeden, discipline zonder straffen en belonen, trager gaan en vereenvoudigen, fijne familiemomenten creëren en bewuste keuzes maken in de activiteiten die je je kind aanbiedt. Hier kom je meer te weten.