Stephanie Baumers

Online cursussen

Ik bied momenteel twee cursussen aan en één membership. In 2021 komen daar nog een aantal cursussen en workshops bij. Daarnaast kan je ook lid worden van mijn besloten Facebookgroep.

Online cursussen

Montessori thuis is bedoeld om je kinderen zo te ondersteunen dat ze veel meer autonomie krijgen. Je krijg wat theorie en inzichten, maar ook praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Deze cursus is perfect voor iedereen die zijn kinderen graag zelfstandig, kritisch en nieuwsgierig ziet. Meer informatie vind je hier.

Jouw familieritme helpt je om meer duidelijkheid te krijgen over de waarden die binnen jouw gezin belangrijk zijn. Het helpt je van daaruit een familieritme op te bouwen dat tegemoet komt aan jullie noden. Meer informatie vind je hier.

Ons dorp – membership is het virtuele dorp waar jij als ouder of opvoeder informatie en steun vindt. Elke maand werken we rond een thema dat jou laat groeien. Meer informatie vind je hier.

Bewust ouderschap is een cursus met veel inhoud: verbinding creëren met je kind(eren), alle emoties toelaten en ermee leren omgaan, minder strijd voeren … zijn allemaal dingen die aan bod komen. Het is een uitgebreide cursus met inzichten vanuit verschillende theorieën of ouderschapsmodellen. Meer informatie vind je hier.

Facebookgroep

Een mooie [kinder]tijd is een groep die ik gestart ben om met andere ouders te kunnen praten over het opvoeden van onze kinderen. Dit is voor jou als je geïnteresseerd bent in zachtaardig opvoeden, discipline zonder straffen en belonen, trager gaan en vereenvoudigen, fijne familiemomenten creëren en bewuste keuzes maken in de activiteiten die je je kind aanbiedt. Hier kom je meer te weten.