Hey! Zin om samen te werken en zo een fijne [kinder]tijd te creëren?

Voor wie?

Voor Nederlandstalige ouders in alle soorten en maten. Of je nu in België of Nederland woont of aan de andere kant van de wereld. Of je nu alleenstaand, plusouder of “gewoon” ouder bent. Of je fulltime werkt of fulltime bij de kinderen bent (zeker en vast ook een fulltime job!).

Het maakt eigenlijk allemaal niet uit. Wat wel belangrijk is, is dat je open staat voor een andere blik op je ouderschap. Een blik vol empathie, respect, verbinding en zelfbewustzijn.

Wat?

Er zijn een paar mogelijkheden om met mij samen te werken, maar ze situeren zich zo goed als allemaal in de online wereld.

Een babbel

Zoals de titel het zegt: een babbel om zicht te krijgen op de situatie en je concrete tips te geven.

We babbelen een kwartier tot uur lang over wat je maar wilt, uiteraard wel gerelateerd aan het ouderschap: opvoeden zonder straffen of belonen, structuur en routine in je gezin, je kind zelfstandiger laten zijn door het kansen te bieden, rustig blijven … Wat je wilt bespreken, komt aan bod. Ook ouders die thuisonderwijs geven en graag wat extra ondersteuning willen, kunnen bij mij terecht. 

Tijdens ons telefoongesprek help ik je zicht te krijgen op de dingen waar je tegenaan botst, op de focus die je wilt leggen en geef ik je concrete en praktische tips mee. Na ons gesprek krijg je van mij een schriftelijke neerslag met alle informatie die je nodig hebt. Een week later ontvang je opnieuw een mailtje om te bekijken hoe alles gaat en of extra hulp nodig is. 

Wil je liever in ’t echt afspreken? Dat kan ook. Hier vind je meer informatie over een babbel en de verschillende mogelijkheden.

Cursussen

Ik bied een aantal online cursussen aan.

Lezingen

Ook lezingen of workshops zitten in mijn aanbod. Contacteer me om te kijken of ik de juiste match ben voor jouw organisatie om een lezing of workshop te geven over bewust opvoeden en een andere kijk op kinderen groot brengen.

Hier vind je meer informatie.

Mamababbel 

Een mamababbel is een online of offline bijeenkomst van een groepje mama’s om te reflecteren op en te delen over het mama zijn. Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier.

Ouder-kindyoga

Wekelijks organiseer ik een lesje ouder-kindyoga voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar en een begeleider. Dat hoeft natuurlijk niet de ouder te zijn, maar kan ook een grootouder, meter of peter, … zijn. Meer weten of inschrijven? Kijk dan hier.