Hey! Zin om samen te werken en zo een fijne [kinder]tijd te creëren?

Voor wie?

Voor Nederlandstalige ouders in alle soorten en maten. Of je nu in België of Nederland woont of aan de andere kant van de wereld. Of je nu alleenstaand, plusouder of “gewoon” ouder bent. Of je fulltime werkt of fulltime bij de kinderen bent (zeker en vast ook een fulltime job!).

Het maakt eigenlijk allemaal niet uit. Wat wel belangrijk is, is dat je open staat voor een andere blik op je ouderschap. Een blik vol empathie, respect, verbinding en zelfbewustzijn.

Wat?

Er zijn een paar mogelijkheden om met mij samen te werken, maar ze situeren zich zo goed als allemaal in de online wereld.

Een babbel

Zoals de titel het zegt: een babbel om zicht te krijgen op de situatie en je concrete tips te geven.

We babbelen een uur lang over wat je maar wilt, uiteraard wel gerelateerd aan het ouderschap: opvoeden zonder straffen of belonen, structuur en routine in je gezin, je kind zelfstandiger laten zijn door het kansen te bieden, rustig blijven … Wat je wilt bespreken, komt aan bod.

Tijdens ons telefoongesprek help ik je zicht te krijgen op de dingen waar je tegenaan botst, op de focus die je wilt leggen en geef ik je concrete en praktische tips mee. Na ons gesprek krijg je van mij een schriftelijke neerslag met alle informatie die je nodig hebt. Een week later ontvang je opnieuw een mailtje om te bekijken hoe alles gaat en of extra hulp nodig is. Hier vind je meer informatie.

Een coaching

Denk je niet toe te komen met één babbel? Ik bied ook een langdurig traject aan.

Het doel is om je te helpen bij het creëren van de kindertijd die jij voor ogen hebt voor je kinderen: één met rust en regelmaat, met plezier en verbinding, maar ook met tijd om je eigen batterijen op te laden. Daar hebben we toch allemaal nood aan en tegelijk “geen tijd” voor.

Bij een coaching hebben we meerdere gesprekken over een periode van drie maanden. Hier vind je meer informatie. 

Cursussen

Ik bied een aantal online cursussen aan.

Lezingen

Ook lezingen of workshops zitten in mijn aanbod. Contacteer me om te kijken of ik de juiste match ben voor jouw organisatie om een lezing of workshop te geven over bewust opvoeden en een andere kijk op kinderen groot brengen.

Hier vind je meer informatie.