Denk je niet toe te komen met één babbel? Ik bied ook een langdurig traject aan.

Het doel is om je te helpen bij het creëren van de kindertijd die jij voor ogen hebt voor je kinderen: één met rust en regelmaat, met plezier en verbinding, maar ook met tijd om je eigen batterijen op te laden. Daar hebben we toch allemaal nood aan en tegelijk “geen tijd” voor.

Wat kan je verwachten?

Ik kijk met jou mee naar je eigen, unieke gezinssituatie. Samen gaan we op zoek naar manieren om de rust terug te vinden, zelfs op momenten waarop de spanningen hoog oplopen. We bekijken jouw triggers, maar ook die van je gezinsleden. Daarnaast komt ook de fysieke omgeving aan bod: wat kan er in je huis veranderd worden om meer rust en zelfstandigheid als resultaat te krijgen.

Dit alles doen we met oog voor wat voor jou, voor je gezinsleden en voor jullie als familie belangrijk is en op een tempo dat voor jullie haalbaar is. Het is niet de bedoeling dat je na ons traject achterblijft met het gevoel dat er een storm voorbij geraasd is. Verre van zelfs!

Ik ben zelf fan van verschillende “stromingen” en theorieën die ik door elkaar gebruik: Montessori, aware parenting, natuurlijk ouderschap, Waldorf… Deze lopen als een rode draad doorheen de coachings. Niet alles zal je misschien aanspreken, maar dat hoeft ook niet. Je kan eruit kiezen wat bij jullie past.

Wat krijg je?

In een coachingpakket zit het volgende:

  • wekelijkse of tweewekelijkse videocall met praktische ideeën en reflectievragen
  • tussen de gesprekken door ongelimiteerd mailverkeer
  • toegang tot een cursus naar keuze
  • leeslijst met boeken en artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vooraf krijg je een vragenlijst zodat zowel voor jou als voor mij de situatie duidelijk is.

Dit is iets voor jou als je …

… graag rustiger wilt zijn, meer verbinding wilt voelen met je kind en meer geduld wilt hebben.
… een klankbord wilt dat echt naar je luistert en samen met je op zoek wilt gaan naar ideeën en tips die voor jou werken.
… je kind een mooie kindertijd wilt geven en daarbij nog een duwtje in de rug kan gebruiken.
… thuis wilt laten voelen als een echte thuis voor iedereen.
… weg wilt stappen van het autoritaire opvoeden en meer verbinding en samenwerking wilt met je kind. Misschien heb je hier en daar al wel iets opgepikt, maar vind je het lastig om dat in de praktijk om te zetten. Of het is nieuw voor je en je wilt graag wat steun zodat je het niet allemaal alleen uit moet zoeken. Het kan allemaal. Zolang er een wil is, is er een weg.
… voltijds of deeltijds werkt. Als je thuisblijfmama bent. Als je alleenstaande ouder bent. Als je gezin een samengesteld gezin is. Als je je eerste kindje verwacht of al een hele bende rond hebt lopen. Ik kijk naar jouw persoonlijke situatie en houd hier rekening mee.

Dit is niks voor jou als je …

… op zoek bent naar iemand die je exact gaat vertellen wat je wel of niet moet doen. Ik ben mama van mijn twee prachtige dochters, maar niet van jouw kinderen. Je kan me er nog zoveel over vertellen, jij kent hen en jouw gezin het beste. Jij beslist wat er wel of niet gebeurt. Ik kan je daarin helpen, maar ik kan het niet in jouw plaats doen. Als je van mij verwacht dat ik je een lijstje met regels ga meegeven, kan je je geld beter ergens anders aan geven.
… niet echt gemotiveerd bent. Het kan lastig zijn om het anders aan te pakken dan wat je gewoon bent, dan wat je kent. Als je niet echt, diep vanbinnen, gemotiveerd bent om tot actie over te gaan, kan je, opnieuw, je geld beter ergens anders aan geven. Ik verwacht dat je er zal staan en iets doet.

Wat mag dat dan wel kosten?

Coaching is investeren in jezelf en je gezin. Probeer het ook op die manier te bekijken: jullie gaan hier allemaal beter van worden.

Er zijn twee opties die je kan kiezen:

  • 6 gesprekken verspreid over 6 weken of 3 maanden voor €650
  • 12 gesprekken verspreid over 12 weken of 6 maanden voor €1200
Ben je er klaar voor?

Stuur me een mailtje en we zoeken een moment voor een gratis intakegesprek. Dat is geheel vrijblijvend om te kijken of we een goede match zouden zijn. Ik leg in dat gesprek uit wat ik te bieden heb. Jij kan me vragen stellen voordat je definitief beslist om in het coachingstraject te stappen.