Denk je niet toe te komen met één babbel? Ik bied ook een langdurig traject aan.

Toen ik mama werd had ik me totaal niet voorbereid. Ik ging het gewoon aanpakken zoals ik het kende: niet te soft zijn, bekrachtigen met beloningen en complimenten, consequent zijn en weet-ik-veel-wat-nog. Tot het zover was… Al mijn principes, en dat waren er heel wat, gingen overboord. Ik wou dat de borstvoeding zou lukken, begon met dragen, wou mijn kind zo dicht mogelijk bij mij houden… Per toeval leerde ik Montessori thuis kennen, ging ik lezen over opvoeden zonder straffen en belonen, leerde ik over het toelaten van alle emoties en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik zocht en zoek veel informatie, las en lees veel boeken, volgde en wil (nog) veel opleidingen volgen. Ik deed het allemaal zelf, maar heb ondertussen ook al gemerkt hoe fijn het kan zijn als er iemand is die met je meedenkt, het van een andere kant bekijkt, nieuwe informatie aanbrengt …

Daarom wil ik graag op pad gaan met jou.

Is dit iets voor jou?
 • Ja, als je je gefrustreerd of machteloos voelt als mama.
 • Ja, als je graag anders wilt opvoeden dan op de klassieke manier, maar geen tijd hebt om zelf informatie op te zoeken.
 • Ja, als je hulp nodig hebt bij een concrete situatie als veel huilen, spel, straffen en belonen, het stellen van grenzen …
 • Ja, als je zwanger of mama van een jong kind bent.
 • Ja, als je meer rust en regelmaat wilt in je (gezins)leven.
 • Ja, als je meer verbinding wilt met jezelf, je partner en je kind(eren).
 • Ja, als je je kind meer zelfstandigheid wilt geven en wilt stimuleren in zijn ontwikkeling.
 • Ja, als je echt aan de slag wilt gaan en je eigen (gezins)leven in handen wilt nemen.
Wat kan je verwachten?

Ik kijk met jou mee naar je eigen, unieke gezinssituatie. Samen gaan we op zoek naar manieren om de rust terug te vinden, zelfs op momenten waarop de spanningen hoog oplopen. We bekijken jouw triggers, maar ook die van je gezinsleden. Daarnaast komt ook de fysieke omgeving aan bod: wat kan er in je huis veranderd worden om meer rust en zelfstandigheid als resultaat te krijgen.

Dit alles doen we met oog voor wat voor jou, voor je gezinsleden en voor jullie als familie belangrijk is en op een tempo dat voor jullie haalbaar is. Het is niet de bedoeling dat je na ons traject achterblijft met het gevoel dat er een storm voorbij geraasd is. Verre van zelfs!

Ik ben zelf fan van verschillende “stromingen” en theorieën die ik door elkaar gebruik: Montessori, aware parenting, natuurlijk ouderschap, Waldorf… Deze lopen als een rode draad doorheen de coachings. Niet alles zal je misschien aanspreken, maar dat hoeft ook niet. Je kan eruit kiezen wat bij jullie past.

Wat krijg je?

In een coachingpakket zit het volgende:

 • wekelijkse of tweewekelijkse videocall met praktische ideeën en reflectievragen
 • tussen de gesprekken door ongelimiteerd mailverkeer
 • toegang tot een cursus naar keuze
 • leeslijst met boeken en artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vooraf krijg je een vragenlijst zodat zowel voor jou als voor mij de situatie duidelijk is.

Wat mag dat dan wel kosten?

Coaching is investeren in jezelf en je gezin. Probeer het ook op die manier te bekijken: jullie gaan hier allemaal beter van worden.

Er zijn twee opties die je kan kiezen:

 • 6 gesprekken verspreid over 6 weken of 3 maanden voor €350
 • 12 gesprekken verspreid over 12 weken of 6 maanden voor €690
Ben je er klaar voor?

Boek hier rechtstreeks een gratis intakegesprek. Dat is geheel vrijblijvend om te kijken of we een goede match zouden zijn. Ik leg in dat gesprek uit wat ik te bieden heb. Jij kan me vragen stellen voordat je definitief beslist om in het coachingstraject te stappen.