Denk je niet toe te komen met één babbel? Ik bied ook een langdurig traject aan.

Het doel is om je te helpen bij het creëren van de kindertijd die jij voor ogen hebt voor je kinderen: één met rust en regelmaat, met plezier en verbinding, maar ook met tijd om je eigen batterijen op te laden. Daar hebben we toch allemaal nood aan en tegelijk “geen tijd” voor.

Wat kan je verwachten?

Ik kijk met jou mee naar je eigen, unieke gezinssituatie. Samen gaan we op zoek naar manieren om de rust terug te vinden, zelfs op momenten waarop de spanningen hoog oplopen. We bekijken jouw triggers, maar ook die van je gezinsleden. Daarnaast komt ook de fysieke omgeving aan bod: wat kan er in je huis veranderd worden om meer rust en zelfstandigheid als resultaat te krijgen.

Dit alles doen we met oog voor wat voor jou, voor je gezinsleden en voor jullie als familie belangrijk is en op een tempo dat voor jullie haalbaar is. Het is niet de bedoeling dat je na ons traject achterblijft met het gevoel dat er een storm voorbij geraasd is. Verre van zelfs!

Ik ben zelf fan van verschillende “stromingen” en theorieën die ik door elkaar gebruik: Montessori, aware parenting, natuurlijk ouderschap, Waldorf… Deze lopen als een rode draad doorheen de coachings. Niet alles zal je misschien aanspreken, maar dat hoeft ook niet. Je kan eruit kiezen wat bij jullie past.

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

Je stuurt me een mailtje, baumers.stephanie[at]gmail.com, als je interesse hebt. We zoeken dan een moment een gratis en vrijblijvend eerste gesprek te hebben via Skype of Hangouts. Vooraf krijg je van mij een korte vragenlijst zodat ik een idee krijg van jouw situatie. Tijdens onze kennismaking gaan we daar dieper op in en leg ik uit wat ik te bieden heb.

Wil je daarna echt met mij in zee? Fijn! We hebben gedurende drie maanden tweewekelijks een gesprek via Skype of Hangouts. Tussendoor kan je mij via mail bestoken met vragen of bedenkingen. Daarnaast krijg je toegang tot een online cursus van mij naar keuze én krijg je een leeslijst met boeken en artikels die voor jou interessant zouden kunnen zijn.

Dit hele pakket kost €450. Ik ben me ervan bewust dat dit een hele hap uit je gezinsbudget is, maar ik geloof ook dat het dat waard is. Is de financiële stap te zwaar, kijk dan zeker ook eens naar mijn babbels of contacteer me en misschien vinden we wel een oplossing.