Stephanie Baumers

Oudercoach

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/9/stephaniebaumers.be/httpd.www/wp-content/themes/kahuna/includes/loop.php on line 295

Hey! Ben jij een ouder die wel wat ondersteuning kan gebruiken bij het afgestemd opvoeden van je kind(eren)? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ik presenteer even wat ik voor je in de aanbieding heb:

Babbel

Zoals de titel het zegt: een babbel om zicht te krijgen op de situatie en je concrete tips te geven. Want soms weet je het als ouder ook even niet meer. Je probeert van alles en niets lijkt te werken. Het kan dan fijn zijn om even je verhaal te vertellen aan een neutraal persoon, die je bovendien handvaten kan meegeven om weer verder te gaan.

We babbelen over wat je maar wilt, uiteraard wel gerelateerd aan het ouderschap: opvoeden zonder straffen of belonen, structuur en routine in je gezin, je kind zelfstandiger laten zijn door het kansen te bieden, omgaan met hevige emoties en/of moeilijk gedrag … Wat je wilt bespreken, komt aan bod.

Tijdens ons gesprek help ik je zicht te krijgen op de dingen waar je tegenaan botst, op de focus die je wilt leggen en geef ik je concrete en praktische tips mee. Na ons gesprek krijg je van mij een schriftelijke neerslag met alle informatie die je nodig hebt. Een week later ontvang je opnieuw een mailtje om te bekijken hoe alles gaat en of extra hulp nodig is. 

Hier vind je meer informatie over een babbel en de verschillende mogelijkheden.

Webinar

Elke maand geef ik een webinar over een thema dat iets te maken heeft met afgestemd opvoeden: straffen en belonen, emoties toelaten, verbindend spelen …

Je vindt de komende webinars en de mogelijkheid om je in te schrijven hier terug.

Mamawandeling

Gezonde buitenlucht in combinatie met fijn gezelschap, dat is het recept voor de mamawandelingen. Met een klein groepje mama’s en mama’s in spe gaan we in het bos op stap om te verbinden, ervaringen uit te wisselen en ons gedragen (niet letterlijk natuurlijk) te voelen.

Zin om mee te gaan? Er is maandelijks één wandeling. Die is gratis, maar ik vraag wel om in te schrijven via deze agenda omdat ik het groepje klein en gezellig wil houden.

We spreken af om 10.30u aan het bezoekersgebouw van het Prinsenpark om van daaruit maximum 1,5u te gaan wandelen. Baby’s en jonge kindjes kunnen mee in draagdoek, -zak of stevige buggy.

Mamababbel

De mamababbels zijn er om mama’s te verbinden, maar, en dat is anders dan de wandelingen, ook om te informeren. Elke maand komt er een interessante spreker om te vertellen over een onderwerp gerelateerd aan baby’s en kinderen opvoeden.

Hier vind je meer informatie terug.