Stephanie Baumers

Babbel

Mama zijn. Voor mij is het wat ik ben. “Natuurlijk want je hebt twee kinderen” hoor ik je denken. Dat klopt, maar dat bedoel ik niet. Ik voel dat ik mama ben en dat dat een rol is die me bijna volledig vult. Het klinkt wollig en wazig en ik kan het niet anders uitleggen. En toch… Zelfs met dat gevoel kan het met momenten heel moeilijk zijn. Ik voel me soms machteloos, radeloos, hulpeloos, onzeker, boos … Er zijn zoveel meningen, theorieën, opvattingen en tips die je langs alle kanten krijgt en dan is het soms moeilijk om je eigen gevoel te volgen. Om te doen wat jij voelt dat je moet doen. Om te kiezen voor wat goed is voor jou en je gezin. 

Op zo’n momenten heb ik al ervaren hoe fijn het kan zijn om even een babbel te hebben met iemand. Met iemand die luistert, écht luistert en die aandacht heeft voor jou en je verhaal. Iemand die gelijkgestemd is, maar haar mening niet opdringt. Iemand die kennis heeft, maar je enkel suggesties doet en de verantwoordelijkheid legt bij jou. Iemand die ver genoeg van je afstaat om met een frisse blik te kunnen kijken naar je situatie, maar die niet afstandelijk is. 

Klinkt herkenbaar? Ik kan zo iemand voor jou zijn! 

Is dit iets voor jou?
  • Ja, als je meer verbondenheid wilt tussen jou en je kind(eren).
  • Ja, als je graag een rustiger en eenvoudiger gezinsleven wilt.
  • Ja, als je zonder straffen en belonen wilt opvoeden, maar geen flauw idee hebt hoe dan.
  • Ja, als je telkens opnieuw botst op dezelfde problemen en je dit wilt aanpakken door wat je gewoon bent los te laten. 
  • Ja, als je een luisterend oor wil.
  • Ja, als je jezelf en je kind een mooie kindertijd wilt geven en je hierbij wel wat tips kan gebruiken.
Hoe zit dat praktisch?

Voor een videobabbel kan je zelf je afspraak inplannen via Zoom. Wil je liever in ’t echt afspreken dan kan dat ook. We zien elkaar dan in het Prinsenpark voor een wandeling door de natuur. Daarvoor kan je hier een afspraak inplannen. 

Zit er niets tussen dat past? Stuur me dan even een mailtje zodat we samen kunnen zoeken naar een gepast moment. 

Bij het boeken van de afspraak krijg je een vragenlijst om in te vullen. Dit is voor mij belangrijk om vooraf al wat zicht te hebben op de situatie en de vraag. Na ons gesprek krijg je een kort verslag met eventuele extra links, boeken, artikels of video’s die ondersteunend kunnen zijn. 

Een babbel kost €40. 

Wat zeggen anderen?

Ik kreeg van Stephanie de bevestiging van dingen die ik al dacht of deed, maar ze zette me ook aan om bij enkele zaken opnieuw stil te staan en om dingen uit te proberen. Tijdens de babbel luisterde ze empathisch en dacht ze mee na. Heel fijn dat dat allemaal op een naturelle, spontane en toegankelijke manier gebeurde. Dankjewel! 

S. 

Ik vond het heel waardevol om de dingen waar ik mee zit even te kunnen voorleggen aan een neutraal persoon. Jouw visie er op was heel nuchter en bedachtzaam, ik kon er echt mee aan de slag. Bedankt voor de fijne babbel!

Zoë

Je gaf me het inzicht en zetje dat ik nodig had om weer even bij mezelf stil te staan. Op deze manier kreeg ik nieuwe energie die mijn kinderen ook voelden. Hierdoor kunnen we gemakkelijker in verbinding blijven en elkaar telkens weer vinden in spel, plezier en rust.

Laure