Stephanie Baumers

Mamababbel

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/9/stephaniebaumers.be/httpd.www/wp-content/themes/kahuna/includes/loop.php on line 295

Stel je dit even voor: een gezellige ruimte met een groepje vrouwen erin, die ervaringen uitwisselen, hun verhaal vertellen en tips en tricks meekrijgen over een bepaald thema dat gerelateerd is aan het mama zijn. Klinkt toch leuk? Dat is het idee achter de mamababbel.

Maandelijks komen we samen. “We” dat ben jij misschien wel, samen met nog andere mama’s, ikzelf en een gast. Die gast is iemand met expertise in een bepaald veld. Het is niet de bedoeling dat die persoon een hele lezing komt geven, maar wel dat die ondersteunend is bij de babbels, achtergrondinformatie kan geven en tips en tricks kan aanbieden. Er wordt dus niet altijd vertrokken vanuit informatie, maar wel vanuit jouw ervaringen en waar jij nood aan hebt. Over bepaalde onderwerpen zal wat achtergrondinformatie wel nodig zijn en uiteraard zal dit er dan wel zijn.

Voor wie is?

Voor (aanstaande) mama’s die

  • nood hebben aan (h)erkenning
  • nood hebben aan tips en tricks rond een bepaald thema
  • zin hebben in een gezellig moment met andere mama’s

Praktisch

Op woensdag 23 november is er een mamababbel om 19.30u over gezonde voeding bij jonge kinderen met Joke Vanherck. Zij is orthomoleculair therapeut en auteur van het boek Blije buikjes.

Er is telkens plaats voor 8 mama’s dus wacht niet te lang met inschrijven. Deelname kost €25 (water, thee en een knabbeltje inbegrepen).

Je kan je hier inschrijven.