Stephanie Baumers

Thuisonderwijs

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/9/stephaniebaumers.be/httpd.www/wp-content/themes/kahuna/includes/loop.php on line 295

Hey! Geef jij thuisonderwijs aan je kind(eren)? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik ben acht jaar lang zorgjuf en -leerkracht geweest in een lagere school en wil die ervaring nu graag gebruiken om jou en je gezin te ondersteunen. Hoe ik dat doe? Op verschillende manieren:

Thuisonderwijsbabbel via mail

Je zit vast met een bepaalde leerstofonderdeel, het verenkelen en verdubbelen bij spelling om maar iets te noemen. Je hebt al heel wat geprobeerd, maar weet het even niet meer. Of je twijfelt of je wel op het juiste pad zit qua leerstof of de uitleg die je geeft. Of je kan wel wat inspiratie gebruiken om het leren lezen wat boeiender te maken.

Voor al deze dingen en meer ben je welkom voor een thuisonderwijsbabbel via mail. Jij vertelt mij waar je mee worstelt, ik geef jou concrete tips.

Hier vind je meer informatie en de mogelijkheid om een babbel in te plannen.

Natuurgroepje

Ben je op zoek naar een leuke, educatieve activiteit voor je kind in de buitenlucht? Wil je het graag met andere kinderen in de bossen laten spelen, klimmen en klauteren? Het natuurgroepje zorgt hiervoor.

Tijdens deze halve dag leren we bij over de natuur, gaan we creatief aan de slag, maar wat nog belangrijker is: we spelen in de natuur.

Hier vind je meer informatie en de mogelijkheid om een plaatsje voor je kind te reserveren.

Thuisklasje

Wil je graag een momentje tijdens de week voor jezelf? Of werk je nog en heb je daar tijd voor nodig? Wil je je kind ook graag kennis laten maken met een andere setting en andere kinderen? Gaat jouw kind nog wel naar school, maar is dat voltijds te veel? Dan is hij of zij welkom in mijn thuisklasje.

Het is letterlijk wat je leest: een klasje bij mij thuis, maar dan niet in de klassieke zin van het woord klas.

Hier vind je meer informatie en de mogelijkheid om een plaatsje voor je kind te reserveren.