Zin om één keer per week wat qualitytime te beleven met je kind? Of heb je nood aan wat meer verbinding met je kind? Ben je op zoek naar iets dat je samen kan doen? Ouder-kindyoga is het antwoord!

Wat kan je verwachten?

De lessen vertrekken vanuit een prentenboek. De rest van de les bestaat uit yogaposes, die jullie samen of apart uitvoeren, ademhalingsoefeningen, massageverhaaltjes, visualisaties, tekenactiviteiten… Er zullen ook spelmomenten zijn die samenhangen met Spel-tijd vanuit Aware parenting. Geen paniek dus als je zelf niet lenig bent of geen ervaring hebt met yoga! Een les draait meer om de verbinding tussen jou en je kind dan om de yogaposes.

Niet alleen ouders zijn trouwens welkom. Het is ook leuk om te doen met je kleinkind, mete- of petekind …

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Ze gaan door op zaterdagochtend van 8.30u.-9.30u. in Groepspraktijk Balans, Pontfort 78 in Retie. Inschrijven gebeurt per les door te mailen naar baumers.stephanie[at]gmail.com. Een les kost €15 per duo.

Je kan je momenteel inschrijven voor de volgende lessen:

  • 7 november “Een hoop vrienden blijft samen” (dieren, vriendschap)
  • 14 november “De spin die het te druk had” (dieren, tijd maken)
  • 21 november “In mijn kleine hart” (gevoelens)

Omwille van Corona/COVID19 is alles onder voorbehoud. Moesten de lessen door bepaalde maatregelen niet meer kunnen doorgaan, wordt dit tijdig gecommuniceerd. De plaatsen zijn beperkt zodat we afstand kunnen houden. Een yogamat/grote handdoek en dekentje breng je iedere les zelf mee.