Zin om één keer per week wat qualitytime te beleven met je kind? Of heb je nood aan wat meer verbinding met je kind? Ben je op zoek naar iets dat je samen kan doen? Ouder-kindyoga is het antwoord!

Wat kan je verwachten?

De lessen vertrekken vanuit een prentenboek. De rest van de les bestaat uit yogaposes, die jullie samen of apart uitvoeren, ademhalingsoefeningen, massageverhaaltjes, visualisaties, tekenactiviteiten… Er zullen ook spelmomenten zijn die samenhangen met Spel-tijd vanuit Aware parenting. Geen paniek dus als je zelf niet lenig bent of geen ervaring hebt met yoga! Een les draait meer om de verbinding tussen jou en je kind dan om de yogaposes.

Niet alleen ouders zijn trouwens welkom. Het is ook leuk om te doen met je kleinkind, mete- of petekind …

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Ze gaan door op zaterdagochtend van 8.30u.-9.30u. in Groepspraktijk Balans, Pontfort 78 in Retie. Inschrijven gebeurt per les door te mailen naar baumers.stephanie[at]gmail.com. Een les kost €15 per duo.

Omwille van Corona/COVID19 zijn er voorlopig geen lessen gepland. Je kan je hier op de wachtlijst zetten en zo als eerste informatie ontvangen wanneer er opnieuw lessen beginnen.