Voor een mooie [kinder]tijd
Stephanie Baumers

Online cirkel: starten met huisonderwijs of niet?

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/9/stephaniebaumers.be/httpd.www/wp-content/themes/kahuna/includes/loop.php on line 295

Je bent aan het twijfelen om wel of niet te starten met huisonderwijs. In je omgeving ken je eigenlijk maar weinig of geen mensen die dezelfde keuze overwegen of gemaakt hebben. En toch zou je graag eens praten over het onderwerp met anderen. Zou je graag je vragen kunnen stellen. Wees welkom in deze online cirkel.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Je ontvangt een link voor een Zoommeeting waar ik je zal opwachten samen met maximum 7 andere vrouwen. Ik hou het graag relatief klein. Nadat ik je welkom heet, doen we een klein rondje waarbij je je naam zegt en een vraag beantwoordt. Ik bespreek de afspraken en intentie van de cirkel. Daarna kan je delen wat je bezig houdt en kan je vragen stellen. Je moet niks zeggen, maar je kan alles zeggen. Na een uur tot anderhalf uur sluit ik de cirkel.

VOOR WIE IS DE CIRKEL BEDOELD?

Ik richt me op mama’s die overwegen om de stap naar huisonderwijs te zetten of die zeker zijn dat ze er (binnenkort) mee gaan starten.

HOE ZIT DAT PRAKTISCH?

De volgende cirkel gaat door op zaterdag 30/4/24 om 10.30u via Zoom. Je betaalt €15 om deel te nemen.