Stephanie Baumers

Online huisonderwijscirkel

Stel je een uurtje (of iets langer) voor waarin je met andere vrouwen die ook huisonderwijs geven kan praten over je ervaringen, bezorgdheden, trotse momenten en meer. Een uurtje waarin er niet naar oplossingen gezocht moet worden, maar waar je gewoon kan delen. Kan praten over wat jou bezighoudt wat betreft huisonderwijs en alles wat erbij komt kijken. Dat uurtje (of iets langer) organiseer ik met veel plezier voor jou in de vorm van een online huisonderwijscirkel.

Wat kan je verwachten van een huisonderwijscirkel?

Je ontvangt een link voor een Zoommeeting waar ik je zal opwachten samen met maximum 7 andere vrouwen. Ik hou het graag relatief klein. Nadat ik je welkom heet, doen we een klein rondje waarbij je je naam zegt en een vraag beantwoordt. Ik bespreek de afspraken en intentie van de cirkel. Daarna kan je delen wat je bezig houdt. Je moet niks zeggen, maar je kan alles zeggen. Na een uur tot anderhalf uur sluit ik de cirkel.

Voor wie is de cirkel bedoeld?

Ik richt me op huisonderwijzende mama’s die een veilige omgeving zoeken om te praten en te delen.

Wil je graag nog meer ondersteuning? Check dan zeker de optie van het membership waar deze cirkel in sommige gevallen ook een onderdeel van is.

Hoe zit dat praktisch?

De volgende cirkel gaat door op 21/12 om 20u via Zoom. Je betaalt €15 om deel te nemen.