Voor een mooie [kinder]tijd
Stephanie Baumers

Online huisonderwijscirkel

Online cirkel

Huisonderwijscirkel

Huisonderwijs kan soms eenzaam voelen. Veel startende gezinnen kennen nog niet veel huisonderwijzers. Er kan wat weerstand zijn bij de dichte omgeving. Hoe fijn is het dan om maandelijks een gesprekje te hebben met andere vrouwelijke huisonderwijzers.

Als jij voelt dat je nood hebt aan een uurtje babbelen en reflecteren over jouw huisonderwijs dan ben je meer dan welkom.

Je zelfvertrouwen groeit erdoor. Je staat sterker in je schoenen. Je voelt je gesterkt door de andere vrouwen in de cirkel. Mooi he.

Kom je volgende keer mee in de cirkel?

Tijdens een online cirkel creëer ik een veilige ruimte om te delen, te luisteren en te groeien. Ieder op z’n eigen manier en op z’n eigen tempo. Ik start met een openingstekst of -lied en een korte meditatie. We stellen onszelf voor, praten en luisteren en sluiten af met een reflectie. Je mag delen, maar moet dat niet.

De volgende babbel is op zaterdag 25 mei om 10.30u. via Zoom. Je schrijft je in door hieronder op de knop te klikken, een bedrag naar keuze in te vullen en te bevestigen. Er zijn maximum 5 losse inschrijvingen (los van het membership dus) mogelijk.