Voor een mooie [kinder]tijd
Stephanie Baumers

Huisonderwijsbabbel

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/9/stephaniebaumers.be/httpd.www/wp-content/themes/kahuna/includes/loop.php on line 295
Coachingsgesprek

Huisonderwijsbabbel

Wil jij eens sparren over de mogelijkheid om huisonderwijs te geven? Ga je starten maar wil je graag samen nadenken over de aanpak? Geef je huisonderwijs, maar zit je met de handen in het haar wat betreft een specifiek onderwerp, jullie ritme en structuur of de sfeer en gezelligheid? Een huisonderwijsbabbel is nuttig om je gedachten uit te spreken, te ordenen en (weer) rust te voelen. Dat is het doel.

Huisonderwijs is onbekend en daardoor lijkt het risicovol.

Maar dat hoeft het niet te zijn. Ik ken het gevoel hoor. Zelfs nu nog overvalt het me nog af en toe.

Soms heb je geen nood aan heel traject of een doorlopend membership, maar wil je gewoon eenmalig eens van gedachten kunnen wisselen met iemand die weet waarover jij en zij spreekt. Die aanvoelt wat er speelt en bereid is te luisteren naar je verhaal en mee na te denken.

Wil jij je vragen in een persoonlijk gesprek kunnen stellen? Je bent welkom!

Wil jij eens babbelen?

Tijdens een coachingsbabbel luister ik naar je verhaal, stel ik vragen, denk ik mee na, geef ik tips en inspiratie vanuit mijn eigen ervaring en die van anderen. Na afloop ontvang je ook altijd een korte samenvatting met eventueel ook nog nuttige verwijzingen of links. Een babbel duurt ongeveer een uur (maar ik kijk niet op een minuut meer of minder als het gezellig is).

Je kan zelf een afspraak maken op een moment dat het voor jou past. Je betaalt na afloop een bedrag naar keuze.