Stephanie Baumers

Thuisonderwijs

Hey! Geef jij thuisonderwijs aan je kind(eren)? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik ben acht jaar lang zorgjuf en -leerkracht geweest in een lagere school en wil die ervaring nu graag gebruiken om jou en je gezin te ondersteunen. Hoe ik dat doe? Op verschillende manieren:

Thuisonderwijsbabbel

Je zit vast met een bepaalde leerstofonderdeel, het verenkelen en verdubbelen bij spelling om maar iets te noemen. Je hebt al heel wat geprobeerd, maar weet het even niet meer. Of je twijfelt of je wel op het juiste pad zit qua leerstof of de uitleg die je geeft. Of je kan wel wat inspiratie gebruiken om het leren lezen wat boeiender te maken.

Voor al deze dingen en meer ben je welkom voor een thuisonderwijsbabbel. Jij vertelt mij waar je mee worstelt, ik geef jou concrete tips.

Hier vind je meer informatie en de mogelijkheid om een babbel in te plannen.

Membership

Huisonderwijs geven brengt vaak onzekerheid mee: wat moeten ze wanneer kunnen? Welke activiteiten kan ik voorzien? Waar vind ik geschikt materiaal? Ga ik dat wel kunnen? Ben ik wel goed bezig?

Om je daarin te ondersteunen bedacht ik het membership. Er zijn een aantal formules beschikbaar met daarin een nieuwsbrief, een database met eindtermen (per graad), een bibliotheek met filmpjes, een online huisonderwijscirkel en/of een privégesprek met mij.

Ontdek hier de mogelijkheden.