Voor een mooie [kinder]tijd
Stephanie Baumers

Hoi, ik ben Stephanie.

Ik help vrouwelijke huisonderwijzers (in spé) om een leven te creëren op maat van zichzelf en hun gezin. Door in gesprek te gaan, educatieve tips te geven en mijn inzichten én ervaring over (huis)onderwijs te delen, help ik je graag op weg om je eigen avontuur te starten.

Huisonderwijs is vaak een stap in het onbekende. Daardoor kan het heel spannend en eng voelen. Door mijn aanbod help ik je naar meer rust. Ofwel om de beslissing daarna te kunnen maken ofwel om vol zelfvertrouwen te starten aan je eigen huisonderwijsverhaal.

Je weet dan of het iets voor jou en je gezin is en/of hoe je het concreet kan aanpakken.

Je groeit als vrouw, als mama en als huisonderwijzer.

Je leert en leeft samen, op je eigen manier en je eigen tempo.