Zin om één keer per week wat qualitytime te beleven met je kind? Of heb je nood aan wat meer verbinding met je kind? Ben je op zoek naar iets dat je samen kan doen? Ouder-kindyoga is het antwoord!

Wat kan je verwachten?

De lessen vertrekken vanuit een prentenboek. De rest van de les bestaat uit yogaposes, die jullie samen of apart uitvoeren, ademhalingsoefeningen, massageverhaaltjes, visualisaties, tekenactiviteiten… Er zullen ook spelmomenten zijn die samenhangen met Spel-tijd vanuit Aware parenting. Geen paniek dus als je zelf niet lenig bent of geen ervaring hebt met yoga! Een les draait meer om de verbinding tussen jou en je kind dan om de yogaposes.

Niet alleen ouders zijn welkom. Het is ook leuk om te doen met je kleinkind, mete- of petekind …

Wat zeggen anderen?

Wij hebben genoten van de les. Het is heel aangenaam hoe je de les aanpakt, met het verhaal en je eigen dochtertje erbij. T. was ook heel enthousiast over de machtsomkeeroefening (verbindend spel). Thuis doen we dat ook, maar ben je al sneller afgeleid.

Hanna
Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Ze gaan door op zaterdagochtend van 9.30u – 10.30u in Groepspraktijk Balans, Pontfort 78 in Retie. Inschrijven gebeurt per les door hieronder de gewenste datum te kiezen. Een les kost €15 per duo. Je kan ook een 5-beurtenkaart aanschaffen waarmee je vijf lessen naar keuze kan deelnemen. Je betaalt dan €70.

Eén à twee keer per maand staat er ook een les op donderdagochtend gepland. Die is vooral bedoeld voor gezinnen die aan thuisonderwijs doen (of voor kleuters die nog niet voltijds naar school gaan). Die lessen gaan door van 9u tot 10u en zijn bedoeld voor 3- tot 8-jarigen.

Lessen gaan door vanaf dat er twee duo’s deelnemen.