Zin om één keer per week wat qualitytime te beleven met je kind? Of heb je nood aan wat meer verbinding met je kind? Ben je op zoek naar iets dat je samen kan doen? Ouder-kindyoga is het antwoord!

Wat kan je verwachten?

De lessen vertrekken vanuit een prentenboek. De rest van de les bestaat uit yogaposes, die jullie samen of apart uitvoeren, ademhalingsoefeningen, massageverhaaltjes, visualisaties, tekenactiviteiten… Er zullen ook spelmomenten zijn die samenhangen met Spel-tijd vanuit Aware parenting. Geen paniek dus als je zelf niet lenig bent of geen ervaring hebt met yoga! Een les draait meer om de verbinding tussen jou en je kind dan om de yogaposes.

Niet alleen ouders zijn trouwens welkom. Het is ook leuk om te doen met je kleinkind, mete- of petekind …

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Ze gaan door op zaterdagochtend van 9.30u – 10.30u in Groepspraktijk Balans, Pontfort 78 in Retie. Inschrijven gebeurt per les door te mailen naar baumers.stephanie[at]gmail.com. Een les kost €15 per duo. Je kan je ook voor een reeks van 5 lessen inschrijven via mail. Je betaalt dan €70 voor de reeks. Ik houd voor beide opties een aantal plaatsen beschikbaar.

De lessen gaan (onder voorbehoud) door op:

  • 4 september
  • 11 september
  • 18 september
  • 9 oktober
  • 16 oktober

Volgende data worden systematisch aangevuld.