Voor een mooie [kinder]tijd
Stephanie Baumers

Live workshop

Elke maand organiseer ik met veel liefde en plezier een workshop voor huisonderwijzers. Die van de maand februari gaat over deschoolen. De-wat? Heel veel van wat wij doen en denken komt voort uit wat we geleerd hebben op school en van de maatschappij in het algemeen. Deschoolen is het proces om van die overtuigingen af te komen en te gaan voelen welke passen bij wat jij (of je kind) wilt.

person holding white ceramci be happy painted mug
Photo by Lisa Fotios on Pexels.com
Wat kan je verwachten?

Het is een workshop waarin ik ook heel wat informatie geef. De bedoeling is dat ik aan het woord ben, maar dat het afgewisseld wordt met momenten van schrijven en eventueel van gedachten wisselen of vragen beantwoorden.

Ik breng ideeën van o.a. Peter Gray, Charles Eisenstein en Akilah S. Richards samen en daag je uit dit terug te koppelen naar je eigen ideeën en leven.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Eigenlijk voor iedereen die graag verder wil kijken dan wat we gewoon zijn qua leren en onderwijs en die zich bewust wil worden van overtuigingen die we allemaal hebben als het gaat over het leven in het algemeen. Uiteraard voor huisonderwijzers, maar ook voor andere geïnteresseerden.

Hoe zit dat praktisch?

Deze workshop gaat door op donderdag 15/2/2024 om 20u. Ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik geen idee heb hoelang het zal duren, maar ik denk af te sluiten tussen 21.30u en 22u. Je betaalt €30 om deel te nemen. Ben je een VIP of Extra member? Dan betaal je niks en ontvang je automatisch een uitnodiging en replay. Ben je een Basic member? Dan betaal je maar €15.

De replay zal voor iedereen beschikbaar zijn dus als je niet live aanwezig kan zijn, is dat absoluut geen probleem.