Stephanie Baumers

Wat zeggen anderen?

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/9/stephaniebaumers.be/httpd.www/wp-content/themes/kahuna/includes/loop.php on line 295

Ik kreeg van Stephanie de bevestiging van dingen die ik al dacht of deed, maar ze zette me ook aan om bij enkele zaken opnieuw stil te staan en om dingen uit te proberen. Tijdens de babbel luisterde ze empathisch en dacht ze mee na. Heel fijn dat dat allemaal op een naturelle, spontane en toegankelijke manier gebeurde. Dankjewel!  – S

Ik vond het heel waardevol om de dingen waar ik mee zit even te kunnen voorleggen aan een neutraal persoon. Jouw visie er op was heel nuchter en bedachtzaam, ik kon er echt mee aan de slag. Bedankt voor de fijne babbel!
Zoë

Je gaf me het inzicht en zetje dat ik nodig had om weer even bij mezelf stil te staan. Op deze manier kreeg ik nieuwe energie die mijn kinderen ook voelden. Hierdoor kunnen we gemakkelijker in verbinding blijven en elkaar telkens weer vinden in spel, plezier en rust.
Laure