Dansers mobiel – baby week 16

Dansers mobiel – baby week 16

Ongelooflijk dat ons Louise ondertussen al 16 weken is. In tegenstelling tot de periode met ons Juliet weet ik dit alleen door deze posts. Ik tel voor de rest niet meer in weken, maar in maanden. Veel gemakkelijker.

De laatste mobiel die ik introduceerde bij haar was het balletje met het belletje erin. Dat was al een hele tijd geleden en het werd tijd voor iets nieuws. Daarom maakte ik eindelijk eens werk van de dansersmobiel. Het zijn figuren gemaakt van blinkend papier die lijken te dansen in de wind.

Het heeft even geduurd voordat ze er interesse in toonde, maar ondertussen heb ik haar regelmatig geconcentreerd zien kijken naar de figuren. Ik vind het zelf ook één van de mooiste mobielen (maar krijg ‘m niet mooi op foto).

Wil jij het ook graag zelf maken? Ik volgde deze tutorial.