Leuke spelletjes voor peuters en kleuters

Leuke spelletjes voor peuters en kleuters

Wij houden van gezelschapsspelletjes. Een hele tijd lang hadden we op zaterdag onze wekelijkse spelletjesavond met ons Juliet, maar doordat onze weekends nu weer wat voller zijn, schiet dat er wat over. In de plaats daarvan speel ik nu met haar een spelletje als ons Louise slaapt. Of we spelen met z’n drieën samen want ook voor peuters zijn er leuke spelletjes te vinden.

Naast dat het leuk is, leren kinderen ook veel: op hun beurt wachten, het concept van (spel)regels, samenwerken (bij sommige spelletjes), hun geheugen gebruiken …

Spelletjes voor peuters die wij hebben:
Spelletjes voor peuters die we willen:
Spelletjes voor kleuters die wij hebben:
Spelletjes voor kleuters die we willen:

Nog even een tip. Ik link hier alle spelletjes zodat je een idee hebt van welk spelletjes het is, maar ik kocht bijna alles tweedehands. Spelletjes zijn relatief gemakkelijk te vinden en het scheelt heel vaak heel wat in prijs.

Deze post bevat partnerlinks die jou niks kosten, maar mij een kleine commissie opleveren als je iets koopt.